Verder naar het noorden

geplaatst in: Friesland | 0

Persoonlijk vind ik kleine huisjes vaak wel gezellig en knus, maar dat komt ook omdat ik zelf niet zo groot ben 🙂 Als je er dan andere mensen in ziet zitten en staan die een stuk groter zijn dan wordt pas duidelijk hoe klein sommige huisjes zijn. Tijd voor een extra punt op ons lijstje: er moet minimaal 1 slaapkamer zijn waar een normaal 2 persoons bed in past.

Probleem was ook dat we nog niet precies wisten wat de erfenis zou worden, er moest namelijk nog een huis verkocht worden wat in 2013 geen gemakkelijke opgave was. Duidelijk werd wel dat het budget niet heel erg ruim was voor de locaties die we uit gekozen hadden.

Het heeft een tijdje geduurd en 2 bezichtigingen op een open huizen dag, maar we kwamen er achter dat in de dorpen die we leuk en geschikt vonden, binnen ons budget, de woningen of echt te klein waren of gekwalificeerd konden worden als type bouwvalletje.

We wilden onder geen voorwaarde af zien van het feit dat we op loopafstand van het water wilden zitten. Het werd tijd om de zoektocht wat meer noordelijk te verleggen en de dorpen aan de Waddenzee te betrekken bij de zoektocht…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail