Moeilijke keuzes…

geplaatst in: Verbouwen | 0

We zijn heel hard aan het werk en bloggen schiet er een beetje bij in op het moment, hier zijn we onder andere erg druk mee bezig….

We hebben bij meerdere mensen advies in gewonnen, de aannemer, de architect, en vooral ook mensen van hier uit de buurt, de meeste oude huizen hebben vroeger wel zo’n put gehad. De meeste zijn dichtgemaakt vooral vanwege het vocht wat zo’n put in huis veroorzaakte.

Droog maken voor wijn- of bierkelder

Het droogmaken en gebruiken als voorraadkelder, wijnkelder, bierkelder, is heel erg moeilijk omdat de stenen poreus zijn. Die optie stond ons in eerste instantie het meeste aan omdat we de constructie van die gemetselde boog erg mooi vinden. En wij zulk vakmanschap graag willen bewaren.

Het gebruiken als indoor bubbel bron of floating room, water voor de tuin enzo voort is leuk, maar is het een volledige wijziging van de plannen waard?

Besluit…

In maart gaat de aannemer beginnen met de versteviging van de verdiepingsvloer en het storten van de betonvloer. We willen niet dat de bouw verdere vertraging hierdoor gaat ondervinden, dus hoe jammer het ook is, we zijn aan het doen wat onze buurtbewoners gedaan hebben en wat ons van alle kanten wordt aangeraden. We zijn hem aan het dichtgooien.

Ik zal de komen de dagen in plaats van de bloggen wat foto’s plaatsen van wat we de afgelopen weken allemaal al hebben gedaan…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail