Het begin van de zoektocht

geplaatst in: Friesland | 0

Je gaat natuurlijk niet zomaar op zoek naar een plek om uit te rusten in Friesland, als je niet in Friesland woont of werkt of in ieder geval de provincie goed kent. Toch is het wel zo ontstaan, Na een jaar van liefde, zorg en verlies was het tijd om iets positiefs en blijvends te doen met onze gevoelens en met onze erfenis.

Stavoren 2013

Uitrusten wilden we, op een plek met ruimte en rust, een plek met prachtige natuur. Ga lekker op vakantie bijkomen zou je kunnen zeggen, en natuurlijk is dat voor veel mensen een hele goede optie. Maar wij wilden het geld ook graag investeren in iets blijvends, iets waar we vele jaren plezier van zouden hebben. Iets, een plek waar we gewoon jaren lang heen kunnen gaan zonder dat het iets kost en waar het langzame leven geleefd kan worden en gewoon simpel gelukkig zijn. 

Nu is direct verhuizen een tikje drastisch en van een recreatiewoning op zo’n park worden wij niet blij dus…
De formulering van onze droom werd dus: we gaan op zoek naar een tweede huis in een mooie omgeving met veel ruimte, rust en natuur om ons heen, waar we kunnen uitrusten, bijkomen en uitwaaien. En omdat leven nabij de zee de ultieme droom was begon daar onze eerste stap.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail